Holdturnering 2016 for seniorer, veteraner og Golden Age – Tid til tilmelding.

VT har tradition for at deltage i en lang række hold-turneringer. Holdkaptajner for hold der ikke spillede i 2015 skal koordinere tilmeldingen med vores cheftræner Thomas Nowak. 

BEMÆRK… Spillede holdet sidste år, skal du ikke foretage dig noget. Men orienter gerne Nowak om at holdet fortsætter.

Her er den officielle invitation fra SLTU:

Så er det tid at til- og/eller afmelde sig den udendørs senior/veteran holdturnering. Indbydelse mm. er vedhæftet men kan også ses på vores hjemmeside ved at klikke på dette link.

Fristen for tilmelding er den 1. marts.

Bemærk at man ikke skal tilmelde sig på ny, man deltager med de samme hold som sidste sæson. Det er kun hvis man ønsker at afmelde et hold eller nytilmelde et, at der skal reageres.

Dog skal flere af jer være opmærksomme på de hold som trak sig eller blev trukket, om de skal fortsætte i den kommende sæson. I første omgang er de rykket en serie ned.

 

Også i 2016 er der tilbud om at deltage i Golden Age turneringen. VT har ikke stillet hold  i 2015. Er i nok til at samle et hold, så kontakt klubbens sekretær og cheftræner (Thomas Nowak) før i skriver til SLTU.

Her er opfordringen fra SLTU:

Så er det tid at til- og/eller afmelde sig den udendørs Golden Age/motionist holdturnering. Indbydelse mm. er vedhæftet men kan også ses på vores hjemmeside ved at klikke på dette link.

Fristen for tilmelding er den 15. marts.