4 x guld og 2 x sølv til Vedbæk Tennisklub

Vedbæk Tennisklub var igen i år rigtig flot repræsenteret ved Tennis Øst Mesterskaberne, også kaldet Sjællandsmesterskaberne. Turneringen blev spillet over 3 weekender og finalerne blev i år afviklet i Ølstykke Tennisklub hvor 6 spillere fra Vedbæk Tennisklub gik hele vejen og vandt guld med hjem til klubben.

Helene Petersen vandt Sjællandsmesterskaberne i både U14 pigesingle og U14 pigedouble sammen med sin gode veninde og klubkammerat Caroline Øgard. Helene vandt 5 singler i træk uden at afgive et eneste sæt og i double vandt de 3 kampe i streg, også uden at afgive et eneste sæt.

Alba Friis og lillebror Edgar Friis spillede sig også flot i finalen, hvor de to unge mennesker kæmpede alt hvad de havde lært. På vej til finalen havde Alba bl.a. vundet 4 kampe i træk og på vejen slå seedet 1 i turneringen. Edgar gjorde nogenlunde det samme og vandt sine 4 første kampe i streg. I finalen mødte de begge på dagen nogle lidt skarpere modstandere, og derfor måtte de nøjedes med sølvet som trods alt også var helt okay.

Villads Raben og Theodor Bergholdt havde sat fuld fokus på doublen, og stillede derfor kun op i denne række. De topseje U16 drenge vandt 4 kampe i streg og bl.a. semi- og finalen var begge nogle gysere som skulle afgøres i en match tiebreak. Super godt spillet af drengene og fuld fortjent at de gik hele vejen.

Stort tillykke med Tennis Øst Mesterskaberne piger og generelt stort tillykke til klubben for at have så mange skønne tennisspillere, der allesammen besidder noget helt unikt, og som gør at Vedbæk Tennisklub er et helt fantastisk sted at være Cheftræner i. Vi vil altid være med helt fremme så længe vi bliver ved med at arbejde hårdt på træningsbanen samt har en fest udenfor banen 🙂

Thomas Nowak

thumbnail_img_7001