Axel La cour vinder også en turnering i weekenden

De gode resultater fortsætter blandt vores turneringsspillere. Udover Oscar Albertsen, som jeg skrev om i går, vandt Axel la Cour også en turnering i weekenden.

Det er altid en stor fornøjelse at møde ind på arbejde efter en weekend. Det første jeg gør når jeg træder ind på banen er nemlig altid at samle børnene op ved nettet, spørge ind til om de har haft en god weekend, og om de evt. har været ude og spille i weekenden. Det er ikke altid at de spiller kampe i weekenden, og det er bestemt heller ikke altid at de vinder en turnering, men når jeg spørger børnene om deres kampe så får vi altid nogle gode samtaler med hinanden hvor vi bl.a. kommer ind på at processen fx er vigtigere end resultaterne.

Nogle gange går det hele bare op i en højere enhed, og det gjorde det altså bl.a. for Oscar og Axel i weekenden.  Derfor kunne Axel også stå som turneringsvinder af U12 Head Cup I Slagelse. Som 1. seedet i kategori 3 turneringen vandt han et par tætte kampe før han i finalen vandt en temmelig sikker sejr over seedet 2, Oscar Ipsen fra Skovshoved Tennisklub.

Super godt gået Axel, spændende at følge dig resten af indendørssæsonen.

Thomas Nowak

axel-la-cour