Emma La Cour Asboe viser storform før UM

UM nærmer sig, og derfor var det en rigtig god idé for Emma La Cour at tage til Vester Skerninge Tennisklub i weekenden for at spille en opvarmningsturnering til det kommende UM der afvikles i påskeferien. Emma har desværre været småskadet de seneste par måneder men indenfor de sidste 14 dage er det virkelig gået fremad med knæet.

Som 4. seedet i U14 turneringen i VST Head Cup havde Emma en Bye i første runde og allerede i anden runde skulle hun uheldigvis møde sin gode veninde og UM doublemakker, Emma Timm fra HIK. Det var en god kamp hvor vores Emma dog vandt med cifrene 6/1 6/3.

I semifinalen skulle hun op imod den 2. seedet Filippa Klemmensen fra B.93, som hun tabte til for 2 uger siden, men denne gang fik revanche imod – Emma vandt med cifrene 7/6 6/3.

I finalen stod hun overfor endnu en spiller fra en storklub i København, nemlig Emma Thulin fra KB. Dette blev en yderst seværdig og ikke mindst tæt finale som skulle afgøres i en match tiebreak. Emma kæmpede det bedste hun havde lært og vandt finalen med sejrcifrene 4/6 6/1 10-7.

Stort tillykke med turneringssejren! Håber det har givet dig et selvtillid boost som du kan gøre bruge til UM der starter om under en uges tid. Held og lykke til dig og alle de andre som skal spille UM i påskeferien. Jeg glæder mig til at se jer alle i aktion!

Thomas Nowak

emma-la-cour