Kender du Tirsdagsturneringen?

 

Hvis ikke, så læs her.

Hver tirsdag kl. 18 mødes motionister på tværs af alder og køn, for at spille med i klubbens højt værdsatte Double tirsdagsturnering. Vi spiller tennis og vi slutter af med en let snack samt egen-medbragt drikkevare. Det er helt frivilligt at deltage i snack og hygge efter spillet. Lige som det er frivilligt, om man over hovedet ønsker at dukke op hver tirsdag.

Der skal ikke meldes til på forhånd. Du dukker blot op, klar til spil, senest 17:55. Så skriver du dig på spillelisten i klubhuset og betaler. Eneste undtagelse fra denne regel er afslutningsspillet, sidst i september. Vi slutter altid med en middag og en fest, og dette arrangement fordrer forhåndstilmelding.

Prisen for at deltage i tirsdagsturneringen er 30 kr. pr. tirsdag. Hvis der arrangeres grillaften er prisen 20. Tirsdage hvor vi svigtes af alle trænere bliver prisen 10 kr.

Pengene lægges kontant i en bøtte når man kommer, eller de kan overføres til turneringslederen via MobilPay.

Selve spillet foregår med så mange doubler som vi har deltagere til på 3 baner. Desuden har vi en enkelt bane, hvor en træner sørger for at finpudse teknik og stil. Er vi for mange til egentlig træning, styrer træneren aktiviteter med mange spillere på banen. Hvert 40. minut eller ½ time skifter man spilleplads. Du får altså spillet double med en masse andre. Du møder også andre spillere under træning/multi-aktivitet.

En gang imellem går der sommer i turneringsledelsen. Så skriver vi rundt til de sædvanlige deltagere og annoncerer grillaften efter tennisspillet. Man får normalt mellem 4 og 6 dages varsel når det sker.

For at blive holdt orienteret om ændringer som grillaftener, evt. aflysninger samt evt. andre tiltag (tennisferier og vinter-arrangementer), skal du skrives på turneringsledelsens mailliste. Skriv til sekretaer@vedbaektennis.dk, og bed om at blive sat på tirsdagsturneringens mailliste.

FAQ (ofte stillede spørgsmål):

Hvor mange deltager?

  • Der varierer som regel mellem 12 og 18. Men på enkelte gode dage har vi set tilstrømninger på over 26 spillere. Når vi bliver så mange går logistikken ofte i fisk. Vi har så set spillere der er gået frustrerede hjem igen.

Hvis vi er mange, hvem får så lov at deltage?

  • Hovedreglen er ”First come first served”.

SKAL man deltage i spisning og hyg efter spil?

  • Det er frivilligt af deltage efter tennis. Man kan jo have børn eller andre forpligtelser der venter hjemme.

Start… Hvornår skal man møde op?

  • Kom altid inden 18. Efter 18 kan du få plads på træningsbanen. Doublespil garanteres ikke.

Slut… Hvornår kan man gå hjem?

  • En gang imellem giver spillere besked om, at de ikke kan spille sidste ”runde”. Ved besked til turneringsleder finder vi en løsning.

Niveau. Hvor dygtig skal man være?

  • Tirsdagsturneringen er et motionist-arrangement. Du skal kunne holde rigtigt på en ketcher, serve, returnere og løbe. Derudover ingen krav.

Grillaftener. Hvad indebærer det?

  • På aftener, hvor vi tænder grillen, skal du selv medbringe mad der kan grilles. Du skal også medbringe en salat eller rodfrugter til grillen (salater er til fælles salatbord). Desuden skal du medbringe en flaske med drikkelse som egner sig til en grillaften. Vi har ofte musik på grillaftenerne og vi har ALTID god stemning.

 

Vel mødt til Tirsdagsturneringen