Klubmesterskaber for juniorer den 7.-14. september 2019

Vedbæk Tennisklub afholder Klubmesterskab for Juniorer den 7-14. september, hvor ALLE juniorer, der træner i Vedbæk Tennisklub, kan deltage.

Du kan tilmelde dig i din egen række i U10, U12, U14, U16/U18 og derudover den Åbne Række, hvor alle fra U14 og ældre kan kæmpe mod alle på tværs af alder og køn – der kan gives wildcards til spillere fra U12 til denne række. Vinderen af Åben Række bliver årets Juniormester. Vi fortsætter succes’en med at afholde Generations-double.

Der er en velkomstgave til alle deltagere og præmier til alle finalister. Desuden har VT en vandrepokal for Junior-klubmestre, som overrækkes til låns til Juniormesteren.

Følgende rækker kan du tilmelde dig til:

  • U10 (årgang 09 eller yngre) Dame Single eller Herre Single
  • U12 (årgang 07 og 08) Dame Single eller Herre Single
  • U14 (årgang 05 og 06) Dame Single eller Herre Single
  • U16/U18 (årgang 03 – 01) Dame Single eller Herre Single
  • Åben Række (U14 og ældre, begge køn) Single
  • Generations-double hvor en juniorer kan spille med et familiemedlem fra en ældre generation, dvs. en forælder eller bedsteforælder. Oprettelsen af rækken er afhængig af tilmeldinger og mulighed for afvikling af rækken tidsmæssigt.

 Turneringsprogram;

Vi spiller fra kl. 10.00 i weekenden lørdag og søndag den 7. og 8. september og fra kl. 15-19 i løbet af hverdagene den 9.-13. september (dage og tider afhængige af deltagerantal) og med finaler lørdag den 14. September fra kl.10.00. Har man ikke mulighed for at spille den pågældende dag man er blevet sat op til at spille, bedes man selv tage kontakt til sin modstander for at forsøge at finde en anden dag at afvikle kampen på.

Finaledagen er klubbens årlige festdag for alle juniorfamilier med aktiviteter og café for alle der har lyst til at kigge forbi – det bliver forhåbentlig en god dag med masser af seværdig tennis, sol og ikke mindst højt humør på anlægget. 

Spilleprogrammet sættes på opslagstavlen i klubhuset og på hjemmesiden senest mandag den 03. september.

Tilmelding:

Ligesom sidste år, skal man tilmelde sig – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” skal man vælge ”Junior arrangementer” for dernæst at vælge den række som du/I gerne vil spille. Deltager man også i Generations-double skal man også her tilmelde sig – og betale – via vores online bookingsystem. Bemærk dog at du skal skrive hvem du spiller Generations-double med til cheftraener@vedbaektennis.dk

Pris; 100kr for deltagelse.

Tilmeldingen – som er bindende – er åben fra i dag, mandag den 08. juli, til og med d.12 august. Selvom du har god tid til at tilmelde dig i ferien, så gå ind og gør det med det samme:-)

Bemærk at der ikke er normal træning, imens der er klubmesterskab for juniorer, men den fortsætter igen den mandag den 17. – fredag den 21. september, der iøvrigt også er sidste træningsuge udendørs.

Derudover ønskes i alle en fantastisk sommer med masser af afslapning og og gode oplevelser. Vi glæder os til at se jer tilbage på anlægget enten til sommercampen i uge 32 (sidste uge af sommerferien) eller når træningen starter op igen i uge 33.

Med venlig hilsen

Thomas Nowak og Karoline Raben

aa4b80019ce2a9c2570d6c37ecd89e01_ocho-cinco-a-five-week-recap-of-the-pokemon-elite-championship-_1284-1869