Klubmesterskaberne satte et flot punktum for udendørssæsonen

Vedbæk Tennisklub sluttede en fantastisk udendørssæson af med afholdelsen af Klubmesterskaberne for juniorer. Klubben havde i løbet af ugen gennemført et succesfuldt klubmesterskab med en hyggelig finaledag om lørdagen hvor solen hele dagen skinnede smukt over tennisanlægget.

Alle kampe blev gennemført med sportsånden i højsædet. Det var rigtigt positivt at se kampene fra sidelinjen, og selvom man kunne se på spillerne at kampene var meget betydningsfulde for dem, så var der alligevel plads til gensidig respekt og glæde på banen.

Finaledagen var en rigtig god dag for mange af klubbens juniorer og forældre. Der var frisk morgenbrød og kaffe fra kl. 09.30, og havde man lyst til varme sandwich, frisk frugt, varm kakao i løbet af dagen var der også mulighed for det. Som vanligt var der også en kagekonkurrence, og i år blev denne vundet af Alba Friis og Laura Winther – deres kage var dekoreret med et billede fra Alba’s konfirmation for et par måneder siden og denne gik altså lige i hjertet på smagsdommerne.

På finaledagen blev der spillet nogle rigtig seværdige kampe, og stemningen på tennisanlægget var helt i top. Udover en masse finalekampe imellem klubbens juniorer blev der også afviklet en senior herresingle A finale imellem Hans Henrik Goth og Ulrik Hjortshøj. Det blev en yderst spændende finale som Hans Henrik Goth vandt i match-tiebreak i 3. og afgørende sæt.

Her er henholdsvis vindere og finalister af Klubmesterskaberne 2019 for juniorer:

U10 HS: Nr. 1 Buster Kønigsfeldt –Nr. 2 Peter Jørgensen

U12 HS: Nr. 1 Oscar Albertsen – Nr. 2 Vitus Friis

U12 DS: Nr. 1. Helene Petersen – Nr. 1 Madeleine Tuxen

U14 HS: Nr. 1 Edgar Friis – Nr. 2 Axel La Cour Asboe

U14 DS: Emma La Cour Asboe – Nr. 2 Emilie Winther

Åben Række (Årets Juniormester): Nr. 1 Theodor Bergholdt – Nr. 2 Emma La Cour Asboe

Generationsdouble: Nr. 1 Familien Friis – Familien Winther

Tillykke til jer alle med de flotte resultater – det var en fornøjelse at se så mange velspillede kampe. Tak til alle spillere, tilskuere og ikke mindst juniorudvalget der gjorde finaledagen til en rigtig god dag for klubbens juniorfamilier!!

Thomas Nowak

u10