Klubmesterskaberne for juniorer satte et flot punktum for udendørssæsonen

Vedbæk Tennisklub sluttede en fantastisk udendørssæson af med afholdelsen af Klubmesterskaberne for juniorer. Klubben havde i løbet af uge 37, trods regnvejr, alligevel gennemført et succesfuldt klubmesterskab med en festlig finaledag, hvor mange af medlemmerne havde lagt deres vej forbi tennisbanerne, og hvor solen i øvrigt stod højt på himlen hele dagen.

Der var igen i år mange spillere der deltog i mesterskaberne, og alle kampe blev gennemført med sportsånden i højsædet. Det var rigtigt positivt at se kampene fra sidelinjen, og selvom man kunne se på spillerne at kampene var meget betydningsfulde for dem, så var der alligevel plads til gensidig respekt og glæde på banen.

Finaledagen var som sagt en stor festdag for mange af klubbens juniorer og forældre. Der var frisk morgenbrød og kaffe fra kl. 09.30, og havde man lyst til varme sandwich, frisk frugt, varme popcorn i løbet af dagen var der også mulighed for det. Som vanligt var der også en kagekonkurrence, og i år blev denne vundet af Alba Friis og Laura Winther – deres kage var dekoreret som en flot tennisbag og den gik lige i hjertet på smagsdommerne.

På finaledagen blev der spillet nogle rigtig seværdige kampe, og stemningen på tennisanlægget var i det hele taget helt i top –ligesom vejret også var det.

Her er henholdsvis vindere og finalister af Klubmesterskaberne 2017 for juniorer:

U/10 HS: 1. Oscar Albertsen 2. Tobias Storm
U/10 DS: 1. Helene Petersen 2. Madeleine Tuxen
U/12 HS: 1. Tristan Engelschmidt 2. Edgar Friis
U/12 DS: 1. Emma La Cour 2. Emilie Winther
U/14 HS: 1. Bjørn Gebeke 2. Theodor Bergholdt
U/14 DS: 1. Alba Friis 2. Laura Winther
U/16 DS: 1. Agnete Petersen 2. Esther Røssberg

Åben Række (Årets Juniormester): 1. Bjørn Gebeke 2. Laura Winther

Generationsdouble: 1. Fam. Winther 2. Fam. Friis

Tillykke til jer alle med de flotte resultater – det var en fornøjelse at se så mange velspillende kampe. Tak til boldbørnene samt juniorudvalget der gjorde finaledagen til en rigtig god dag for klubbens juniorfamilier!!

Thomas Nowak

junior-klub-billede