Lidt inspiration i Corona tiden, kede sig…eller blive bedre/stærkere?!

Jeg håber I allesammen har det godt derhjemme i stuerne, trods omstændighederne. Vi hører rigtig meget til corona virussen, så der er ingen grund til at jeg også herinde kommer med råd og anbefalinger, da jeg er sikker på I ved hvad der er rigtig og forkert at gøre i disse tider.
Èn ting jeg dog gerne vil påpege, er at jeg rigtig gerne vil have at jeres børn holder sig i gang og er aktive hver dag. Jeg har ikke tænkt mig at lave et skemalagt program til jeres børn, så dette er blot til inspiration, men jeg håber og tror på at I giver mine anbefalinger videre til jeres børn så de hver dag har noget aktivt de kan lave.
 
Se listen nedenfor samt vedhæftet;
  • Tag en løbe-/cykeltur á 30 minutters varighed
  • Find sjippetorvet frem og sjip 500 gange
  • Skyggetræning – grundslag, flugtninger eller måske det sværeste slag af alle, serven
  • Lav skulderøvelser – 3 omgange x 8-12 repetitioner  core-oevelser
  • Giv slåmuren i klubben et visit, og spil op ad denne til du føler du har vundet over den:-)
  • Cirkeltræning (armstrækninger, mavebøjninger, squats høje knæløft på stedet, rygbøjninger, lunges, planken)
Håber I vil give min top 6 inspiration til jeres børn, så når jeg ser dem igen – forhåbentlig inden alt for længe – så er de i god form og bumstærke!! 
Med venlig hilsen
 
Thomas Nowak
vt_jubile_logo_sving