Nyttige links

Her kan du finde en række nyttige links vedrørende turneringstennis.

Information om og blanket til ansøgning om licens til Dansk Tennis Forbunds rangliste

Online tilmelding til DTF-turneringer

Oversigt over alle individuelle DTF-turneringer. Vælg Sommer Tour eller Vinter Tour i menuen til venstre for at se plan for den indeværende sæson.

Turneringsprogram med oversigt over individuelle turneringer i alle årets uger. Her skal man selv orientere sig om, hvornår man skal spille, og resultater offentliggøres også her. Bemærk, at turneringsarrangøren har ret til at ændre spilletid og -sted med kort varsel uden at give besked om det, så det er spillerens eget ansvar at holde sig opdateret lige indtil kampstart.
Bemærk i øvrigt, at turneringer om vinteren typisk ligger fra fredag kl. 16 til søndag aften, men at turneringer om sommeren ofte spilles på hverdage fra kl. 16.

De enkelte unioner under Dansk Tennis Forbund arrangerer også turneringer og holdkampe på unionsniveau. Vedbæk Tennisklub er medlem af Sjællands Tennis Union (SLTU), der bl.a. arrangerer Sjællandsmesterskaber på alle niveauer både udendørs (i maj) og indendørs (i januar). Det er en fantastisk vellykket turnering, hvor spillerne ikke behøver at have licens for at kunne deltage. Og der oprettes rækker på flere niveauer, så alle kan være med. Det er en rigtig god turnering at forsøge sig med, hvis man vil opleve, hvad det vil sige at spille individuelle turneringer.

Holdturneringsprogram Husk at vælge rigtig union og sæson for at finde den række, du spiller på hold i.