Nyttige links

Her kan du finde en række nyttige links vedrørende turneringstennis.

Information om og blanket til ansøgning om licens til Dansk Tennis Forbunds rangliste

Online tilmelding til DTF-turneringer

Oversigt over alle individuelle DTF-turneringer. Vælg Sommer Tour eller Vinter Tour i menuen til venstre for at se plan for den indeværende sæson.

Turneringsprogram med oversigt over individuelle turneringer i alle årets uger. Her skal man selv orientere sig om, hvornår man skal spille, og resultater offentliggøres også her. Bemærk, at turneringsarrangøren har ret til at ændre spilletid og -sted med kort varsel uden at give besked om det, så det er spillerens eget ansvar at holde sig opdateret lige indtil kampstart.
Bemærk i øvrigt, at turneringer om vinteren typisk ligger fra fredag kl. 16 til søndag aften, men at turneringer om sommeren ofte spilles på hverdage fra kl. 16.

Danske spillere kan også deltage i internationale turneringer, og der bliver også arrangeret nogle på dansk grund typisk i udendørssæsonen. Man skal være en rimelig dygtig turneringsspiller for at deltage, men det kan være sjovt at spille mod nogle fra andre lande. Det kræver et internationalt licensnr. Her står lidt om at komme i gang og søge licens. Se mere på Tennis Europe’s hjemmeside. Du kan også spørge vores cheftræner, hvis du vil vide mere.

De enkelte unioner under Dansk Tennis Forbund arrangerer også turneringer og holdkampe på unionsniveau. Vedbæk Tennisklub er medlem af Sjællands Tennis Union (SLTU), der bl.a. arrangerer Sjællandsmesterskaber på alle niveauer både udendørs (i maj) og indendørs (i januar). Det er en fantastisk vellykket turnering, hvor spillerne ikke behøver at have licens for at kunne deltage. Og der oprettes rækker på flere niveauer, så alle kan være med. Det er en rigtig god turnering at forsøge sig med, hvis man vil opleve, hvad det vil sige at spille individuelle turneringer. SLTU afholder også andre hyggelige stævner og minitennisstævner, der er målrettet breddespillerne.

Holdturneringsprogram Husk at vælge rigtig union og sæson for at finde den række, du spiller på hold i.

Her er en række andre nyttige links:

Jan Leschly om elitetennis

idrætsaktive børn og unge

Sådan kommer du i gang med turneringstennis