Senior Sommercamp en succes

Efter en vellykket junior sommercamp i uge 26, afholdte vi i sidste uge – for første gang i Vedbæk Tennisklub – en senior sommercamp for klubbens seniorer/motionister. Træningen kørte hver dag i hele ugen fra kl. 0730-0900. Udover der var masser af teknisk-, taktisk- og fysisk træning på programmet havde vi også en masse sjov på banen med div samarbejdsøvelser og ikke mindst pointspil. Efter camp’en har klubben fået nogle positive tilkendegivelser fra nogle af deltagerne, som jeg gerne vil dele nedenfor hvis nogle skulle have lyst til at læse dem.

Tak for en rigtig god uge og god sommer til jer alle sammen.

Thomas Nowak

Hej Thomas,

Jeg nåede desværre kun 4 dage af sommercampen, til gengæld var det 4 fantastiske morgener. Jeg er ingen ørn i tennisspil, men synes jeg kom hjem med værktøjer, der er til at forstå, nu er udfordringen blot at få det fra hovedet ud i hænder og fødder.

Tak for tålmodighed

De gladeste anbefalinger herfra

 …………………………

Rigtig go sommer herfra

Bedste hilsner

Hanne

 

Hej Thomas,

Mange tak og tak for en super sommercamp! Det har været en kæmpe fornøjelse med søde med-campere og fantastisk at mærke, hvordan man hver dag er blevet en lille smule bedre. Det har været nogle gode øvelser og sjove pointspil undervejs. Humøret har været højt, og jeg kommer helt sikkert til at savne at skulle på banen i morgen tidligt 😊 Jeg kommer også helt klart næste år (og også gerne før), hvis der bliver lavet en seniorcamp igen.

God sommer,

Christine

 

Hej Thomas

Det var et dejligt initiativ fra klubben ,kan varmt anbefales.

mange hilsner,

Karin Evers

 

Kære Thomas og Co

Tusind tak for en super tennisuge. Perfekt tilrettelagt med lige dele af teori og praksis. Kunne være fantastisk med en gentagelse snart og måske en tennisuge udenfor DK i efteråret.

God sommer

Marianne 

 

Hej Thomas,

Det var en absolut fornøjelse at få en uges træning af to meget kompetente trænere og at det kunne kombineres med en arbejdsuge. Jeg synes der var god afveksling imellem øvelser og pointspil og at vi kom godt omkring de vigtigste slag inkl. benarbejde. Og samtidig havde vi det rigtig sjovt.

VH Tue

 

thumbnail_img_8145