Sommerlejr for juniorer

Kære spillere & forældre,

kunne du tænke dig at være med til klubbens sommerlejre i år, så læs venligst nedenfor;

Sommerlejre for juniorer i uge 27 og 32.

Vedbæk Tennisklub tilbyder to træningslejre i henholdsvis den første uge af børnenes sommerferie og den sidste uge – målet for begge træningslejre er, at der skal spilles en masse tennis kombineret med leg, konkurrencer og andre udendørsaktiviteter.

Der er teknisk træning, fysisk træning, single/double træning, pointspil og ikke mindst sociale tennisøvelser på programmet i hele ugen som varer fra kl. 10-14.00. Bemærk at der ligesom sidste år, også er mulighed for at udvide Camp’en med børnepasning fra kl. 09-10.00 og igen fra kl. 14-15.00. Dette koster 100kr og kan tilkøbes som et særskilt produkt når du betaler for Camp’en.

Den helt store begivenhed er imidlertid holdkonkurrencen, hvor deltagerne i løbet af ugen kan tjene points hjem til deres hold ved at vinde forskellige konkurrencer som fx finde vildfarne bolde på anlægget, løbe stafet på stranden, spille rundbold, fodbold mm. På den sidste dag skal alle hold dyste mod hinanden i ni forskellige discipliner – her er der altid en fantastisk atmosfære på anlægget.

Afslutningsvis skal vinderne af holdkonkurrencen kåres, mens der også skal kåres ugens fairplayspiller, fighter, tennisspiller og ikke mindst bedste ven samt veninde.

Træningslejren er for alle aldre der har lyst til at svinge ketsjeren i skønne naturrige omgivelser.

Vigtig info:
Børnene skal selv medbringe ketcher, frokost og drikkedunk med vand hver dag.
Klubben serverer et stykke frugt.
Påklædning: praktisk træningstøj og tennissko samt evt. kasket.
Pris 900 kr.som opkræves via dankort i vores onlinebooking system
Tilmeld dig Junior sommerlejren her – sidste frist er mandag den 06. juni 2019.;