Sponsorer søges til Vedbæk Tennisklub

Vi glæder os til at se dig når Danmark åbner igen!!

Det er snart tid til kontigent opkrævning og vi som klub har brug for alle indbetalingerne. De store forbund som Dansk Idræts Forbund, DGI m.fl. opfordrer i disse tider alle medlemmer til at bakke op om deres lokale klubber for at de kan overleve. Det er nu tid til at vi virkelig skal stå sammen!!

Vi håber udendørssæsonen kan starte op om en lille måned tid. I forbindelse med dette søger vi nye sponsorer til klubben som gerne vil støtte os i vores arbejde.

Kunne du eller din virksomhed være interesseret i at blive sponsor for klubben – og bl.a. få 2 GRATIS MEDLEMSKABER TIL VEDBÆK TENNISKLUB – så læs endelig videre. Bemærk at vi siden 2013 har haft omtrent 20-30 sponsorer i klubben, og at vi forrige år arbejdede videre med konceptet. Det betyder at der stadig i dag er nye og spændende muligheder for at promovere din virksomhed via et sponsorat. Vi har pt 29 sponsorer i klubben som vi er rigtig stolte af at have.

Den billigste sponsorpakke som vi har i klubben i dag er Bronzepakken som koster 2000 kr., men den mest efterspurgte sponsorpakke er Sølvpakken som koster 5000 kr. pr. år. I denne sponsorpakke får du bl.a. plads på vores sponsortavle der hænger i tennisklubben du får dit firmalogo med dertilhørende link på vores hjemmeside samt 2 gratis medlemskaber af en værdi á 2700 kr. Det skal i øvrigt siges at du kan trække de 5000 kr. fra i dit firma så det er næsten en winwin:-)

Du kan læse mere omkring VT’s Sponsorkoncept HER

Fristen for at svare er søndag den 03. Maj. Har du ikke mulighed for at blive sponsor bliver du faktureret helt normalt for dit medlemsskab primo maj hvor vi planlægger at starte udendørssæsonen op. Bliver du til gengæld ny sponsor – eller er du allerede eksisterende sponsor – i klubben, bliver du hurtigst muligt registreret så du allerede i april måned (hvis Danmark åbner stille og roligt op) kan begynde at booke baner. 

Vil du vide mere om de mange fordele ved et sponsorarbejde så kontakt undertegnet på; cheftraener@vedbaektennis.dk

I VT udføres et stort juniorarbejde, som i høj grad medvirker til, at de unge bruger deres fritid positivt. Vi laver aktiviteter, som skaber sociale netværk og kammeratskab og gør tennisklubben til et attraktivt sted at opholde sig. Vi afholder også særlige aktiviteter målrettet senior og motionister, hvor man kan mødes til socialt samvær – under hensyntagen til den enkeltes mobilitet. For at sikre gode faciliteter, et attraktivt klubliv og være et sundt og godt idrætstilbud for alle, er det afgørende med privat støtte. Du og din virksomhed kan hjælpe os til at gøre en forskel, ved at yde støtte til VT – vil du vide mere om de mange fordele ved et sponsorsamarbejde, eller ønsker du et uforpligtende møde så kontakt undertegnet.

Facebook:

Hvis du endnu ikke har været inde og “like” os på Facebook så gør det asap, da alle nyheder omkring Vedbæk Tennisklub også bliver lagt op på klubbens Facebook side; https://www.facebook.com/vedbaektennis/

Vi håber på din støtte og glæder os vildt meget til en ny udendørssæson der forhåbentlig er lige rundt om hjørnet.

Pas godt på jer selv og på forhåbentlig gensyn snart.

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

Thomas Nowak

vt_jubile_logo_sving