Standerhejsning lørdag den 30. april

Udendørssæsonen 2016 – 100 års jubilæumsår

En lang indendørssæson er ved at være slut og vi glæder os alle til snart igen at skulle spille grustennis udendørs. Banerne forventes klar til brug fra lørdag den 23. april.

Vi indvier officielt udendørssæsonen med vores traditionsrige Standerhejsningsarrangement i den efterfølgende weekend. Du inviteres derfor til:

STANDERHEJSNING

Lørdag den 30. april kl. 10 (med fælles morgenbord fra kl. 9.00)

Klubben sørger for fælles morgenbord fra kl. 9 og vi har officiel sæsonindvielse kl. 10, hvor vi bl.a. uddeler Jørgen Langes Pokal til et medlem af klubben, der har gjort en særlig

indsats for, at skabe en endnu bedre tennisklub for os alle. Vi håber, at vejret er med os og at mange af klubbens medlemmer vil møde op for at fejre sæsonåbningen. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen. Du kan finde flere informationer på vores hjemmeside www.vedbaektennis.dk.

Aktiviteter og træningstilbud                          

Også i år tilbyder klubben mange forskellige træningsmuligheder til både juniorer og seniorer. Du kan se tilbuddene på hjemmesiden www.vedbaektennis.dk.

Kontakt til medlemmerne – mailadresser  

Vi benytter os af email udsendelser til kontingentopkrævning, nyhedsbreve, forskellige tilbud og aktiviteter og ønsker naturligvis, at alle medlemmer får disse informationer.

Vi opfordrer derfor til, at du tjekker dine data og opdaterer dem på dit medlemsbillede i banereservations­systemet på hjemmesiden. Se vedlagte vejledning.

Kontingent betaling

Mail med kontingentopkrævning udsendes snarest. Du har først adgang til at tegne baner, når din betaling er registreret i systemet. Husk derfor at betale til tiden. Kontingent kan kun betales med Dankort via klubbens banereservationssystem.

Hjemmesiden www.vedbaektennis.dk

Husk at kigge på klubbens hjemmeside i ny og næ. Der kan komme tilbud eller aktiviteter, du nødig vil gå glip af. Du kan også følge og ”Synes godt om” Vedbæk Tennisklub på Facebook.

På vegne af Vedbæk Tennisklubs bestyrelse ønskes alle en god tennissæson.

Lars Winther

Formand