Tennis – Forældremøde om stævner og turneringer i Vedbæk Tennisklub

Kære forældre & spillere,

Ved du præcis hvad dit barn kan og bør deltage i af stævner, turneringer og holdturneringer? Hvis ikke, så forstår vi det godt – det er lidt af en jungle! Derfor har du nu muligheden for at blive klogere på, hvad dit barn kan deltage i af stævner og turneringer, og hvordan du tilmelder dit barn til de forskellige tilbud. På mødet vil du få et overblik over hvad tennisorganisationerne, DTF, Tennis Øst og DGI anbefaler, at du tilmelder dit barn til, i forhold til barnets alder og niveau. Samtidig vil det være muligt at høre lidt om, hvorfor det er vigtigt, at dit barn kommer i gang med at spille stævner/turneringer. På mødet vil det være muligt at stille spørgsmål til Jonas Hansen, der er tenniskonsulent hos DGI Tennis.

Tilmeldingsprocedurer gennemgås, så du ikke er i tvivl om, hvordan du skal gøre, og hvem du skal henvende dig til i din klub eller i tennisorganisationerne.

Vi mødes allesammen i Rundforbi Tennisklub mandag den 27. januar kl. 18.00. Arrangementet varer max to timer:-)

Skynd dig at smide en tilmelding afsted, da der kun er 60 pladser til arrangementet! Tilmelding sker via linket her: http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202001809000

Håber at se rigtig mange mandag den 27. januar – Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen

Thomas Nowak

vt_jubile_logo_sving