Tilmelding indendørs træning 2017 – NB Kort tilmeldingsfrist

Kære Juniorer og forældre.

Som I alle sammen er blevet orienteret omkring har det været nogle pressede uger for os i forhold til at Vedbæk Skole er lukket på ubestemt tid. Trods lidt udfordringer er vi alligevel klar med et super spændende program med flere valgmuligheder uanset niveau – bemærk den korte svarfrist.

Tilmeldingen er lidt anderledes end tidligere år, da vi i år har inddelt træningen i 3 niveauer, og kan tilbyde en større variation af tilbud. Husk at melde dig på dit niveau.

Sidste frist for tilmelding er nu på søndag, den 24. september.

Send også gerne mailen til en ven, hvis de kunne være interesserede i at begynde til tennis.

Læs mere omkring træning på Tennisskolen, Ungdomstræning og Turneringstræning nedenfor;

Tennisskolen kan forlænges udendørs i Vedbæk Tennisklub to måneder, den kan også foregå på Nærum Skole om fredagen i tidsrummet kl. 16-18.00, dette er indtil vi kan få Vedbæk Skole tilbage om fredagen. Samt kan den foregå i Hørsholm Rungsted om søndagen i tidsrummet kl. 14-17.00.

Ungdomstræningen kan forlænges udendørs i Vedbæk Tennisklub to måneder, den kan også foregå i Hørsholm Rungsted om søndagen i tidsrummet kl. 14-17.00. Samt er der mulighed for spændende trænings camps 3 lørdage aftener i Rundforbi Tennishal. Gå ikke glip af denne mulighed.

Turneringstræningen foregår primært i Rundforbi Tennishal. Hvis der er plads kan den også foregå i Hørsholm Rungsted Tennisklub om søndagen, ligesom man også kan deltage i trænings camps 3 lørdage aftener i Rundforbi Tennishal.

Træningen i Vedbæk Tennisklub (udendørs), på Nærum Skole og i Hørsholm-Rungsted Tennisklub er primært for spillere i klubben som træner på bane 3 og 4 i udendørssæsonen. Træningen udendørs som også i Hørsholm Rungsted Tennisklub foregår med de samme bolde som de har trænet med hele udendørssæsonen.

På Nærum Skole foregår træningen med skumbolde, så det er muligt at træne på alle niveauer i løbet af indendørssæsonen. Skumtennis er en fantastisk mulighed for at forbedre sin teknik og udvikle sin tennis. Husk også at tilmelde jer diverse skum turneringer som SLTU tilbyder. Det er både sjovt og man får en masse spil uanset niveau. Vi sender løbende info ud omkring disse turneringer.

 Læs mere omkring hvilket hold du bør tilmelde dit barn her; http://vedbaektennis.dk/holdtraening/

 Tilmeld dig træning her; http://vedbaektennis.dk/indendoers-tilmelding/

 Tilmeldingen er bindende i hele sæsonen fra den 9. oktober 2017 til 22. april 2017. Der er ikke træning på skoleferie- og fridage.

NB forlængelsen af Udendørstræningen starter allerede d. 2 oktober på Vedbæks baner

Evt. spørgsmål kan mailes til cheftræner Thomas Nowak på mail: cheftraener@vedbaektennis.dk.

Det kræver medlemsskab af Vedbæk Tennisklub at deltage i træning.

Vigtigt læsning;

Vi anbefaler så mange som muligt til at forlænge udendørssæsonen to måneder endnu – her vil der være mulighed for at spille en masse timer samt deltage i en fysisk aktivitet med de andre spillere og trænere. Ønsker man kun at spille indendørs er det oplagt at melde sig på om fredagen eller om søndagen hvor vi har hele 12 tennisbaner til rådighed i tidsrummet 14-17.00. Det er også muligt at få dobbelttimer hvis man ønsker det så tilmeld jer i en fart og så finder Cheftræneren plads til jer i programmet sammen med jeres tennisvenner.

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

images