Tilmelding indendørstræning – Tennisskole og Ungdomstræning 18/19

Kære Tennisskole og Ungdomsspiller

Efter en helt forrygende udendørssæson med masser af solskin og sjove tennistimer skal vi desværre snarligt takke af for denne. Det er dog slet ikke så tosset endda da vi heldigvis også har mulighed for at tilbyde indendørstræning i tennis. Tennis er en helårs sport så derfor skal vi allerede nu vide om du skal fortsætte med at spille tennis til indendørs sammen med de tenniskammerater fra udendørs eller ej – læs mere nedenfor.

Ønsker du – at blive en lille tennisstjerne – tilmeld dig tennistræning indendørs  – TRYK HER

Ønsker du ikke at fortsætte tennistræning indendørs – TRYK HER

Sidste frist for registrering er mandag den 03. september.

Som tidligere år foregår al Tennisskole træning indendørs i Vedbækhallen på Vedbæk Skole fredag kl. 16-18.00 og søndag kl. 09-12.00, og Ungdomstræningen foregår i Hørsholm-Rungsted Tennishal om søndagen fra kl. 15-18.00.

Her kan du læse om Tennisskole og Ungdomstræning.

Som noget nyt i år vil Thomas Nowak og hans trænerteam lave programmet upfront, altså uden at I kan tilmelde børnene et bestemt tidspunkt. Thomas har det fulde overblik over børnenes niveau og vil bl.a. også tage udgangspunkt i hvem de træner med udendørs så de kan fortsætte med at spille med de samme spillere når vi går indendørs.

Spillerne på Tennisskole og Ungdomstræning bliver tilbudt mellem 1 og 2 timer pr uge.

Når programmet er blevet lagt – og hvis man har nogle spørgsmål til programmet som man gerne vil drøfte – har man mulighed for at komme forbi Thomas i tennisklubben mandag den 03. september og onsdag den 05. september mellem kl. 16 og 19.00.  Der er også mulighed for at kontakte ham pr telefon.

Som altid har man 14 dages fortrydelsesret når programmet er offentliggjort, herefter er tilmeldingen bindende.

Indendørssæsonen går fra mandag den 1. oktober 2018 til søndag den 21. april 2019. Der er ikke træning på skolefri- og feriedage. Vi følger Vedbæk Skoles feriekalender.

Det kræver medlemskab af Vedbæk Tennisklub at deltage i træning.

Vi vil klart opfordre alle forældre til at tilmelde deres børn til indendørs træningen da børnene vil få langt mere glæde af deres tennis. De vil blive bedre tennisspillere samt vil de få et bedre tilknytnings forhold til klubben

Vi ser frem til endnu en fantastisk sæson med masser af tennis og ikke mindst hyggelige aktiviteter for vore Ungdomsspillere i klubben.

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

Karoline Raben & Thomas Nowak