Tilmelding til Junior udendørstræning Vedbæk Tennisklub 2019 – Tilmeldingsfrist den 10. marts

Kære juniorer & forældre,

så er det tid til tilmelding til Ungdomstræning udendørs i Vedbæk tennisklub.

Udendørssæsonen nærmer sig hastigt, og det er nu tid for ungdomsspillere fra 5 år og opefter at tilmelde sig træning udendørs. Udendørssæsonen går fra mandag den 06. maj til fredag den 20. september 2019, hvoraf en uge i september bruges på juniorklubmesterskaber for ALLE juniorer i klubben, hvor der ikke er træning.

Nedenfor kan du tilmelde dig træning udendørs på Fritidsklubben, Tennisskolen, Ungdoms- samt Turneringstræning der alt sammen foregår på vores udendørsanlæg på Gøngehusvej 25B. 

Du kan læse mere omkring hvilket hold du bør tilmelde dit barn HER

Vi vil klart opfordre alle forældre til at tilmelde deres børn til tennis minimum 2 gange om ugen – eller fx Fritidsklub + 1.gang ugentlig holdtræning da børnene vil få langt mere glæde af deres tennis da de dels vil blive bedre tennisspillere samt vil de også få et bedre tilknytnings forhold til klubben. Sidstnævnte er rigtig vigtigt i forhold til alle de sjove aktiviteter vi afholder i løbet af året.

Hvis I er i tvivl omkring udfyldning af blanketter, er I velkomne til at kontakte cheftræner Thomas Nowak på email; cheftraener@vedbaektennis.dk

Tilmelding Tennisskole udendørs HER 

Tilmelding Ungdomstræning udendørs HER

Tilmelding Turneringstræning udendørs HER

Tennis/Idræts fritidsklubben 

Vedbæk Tennisklub vil gerne styrke værditræning og det lange perspektiv!

Derfor er det med stor glæde at vi fortsætter med at tilbyde fællestræning hvor man kan supplere/kombinere den ”klassiske“ træning man har tilmeldt sig, med et mere fleksibelt tidspunkt hvor man kan komme når man har tid/lyst. “Tennis/Idræts fritidsklub” har vi haft stor succes med udendørs samt indendørs hvorfor det er oplagt at fortsætte med konceptet fremadrettet. Fokus vil være fællesskabet, venskaberne, og selvfølgelig masser af tennis, pointspil og hyggeligt samvær. Andre sjove boldspil kan også komme i spil indimellem.

Læs mere om fritidsklubben HER og tilmeld dig Fritidsklubben nedenfor.

Tilmelding Fritidsklub udendørs HER

HUSK også, at det også er muligt at tilmelde sig forældre-barn træning udendørs mandag kl. 17.00-18.00. Al information fra klubben sendes iøvrigt til den eller de mail-adresser, som I angiver på tilmeldingsblanketten til træning. Tilmeldingen er IKKE gået igennem hvis ikke I får en bekræftelse hvor der bl.a. står ” Tak for din henvendelse. Du hører fra os snart.”

Når programmet bliver offentliggjort ultimo april og trænerne i den første uge har haft set spillerne an niveaumæssigt, så vil træningsplanen være låst og man har derfra bundet sig for hele sæsonen.

Man har 14 dages fortrydelsesret når programmet er offentliggjort, herefter er tilmeldingen bindende.

Der er ikke er træning på skoleferie- og fridage og at vi følger Vedbæk Skoles feriekalender. Bemærk at vi ligesom sidste år har ændret lidt på klubbens træningstider- og struktur grundet skolereformen. Det betyder forhåbentlig at børnene får nemmere ved at nå frem til deres træning. Det er vigtigt at pointere at I skal tilmelde børnene så tidligt som muligt da vi ellers ikke kan få plads til alle.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 10. Marts, så skynd jer at melde jer til.

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

vt_jubile_logo_sving