Tilmelding til UNGDOMS udendørstræning 2020 – Tilmeldingsfrist den 01. marts

Udendørssæsonen nærmer sig hastigt, og det er nu tid for ungdomsspillere fra 5 år og opefter at tilmelde sig træning udendørs. Udendørssæsonen går fra mandag den 04. maj til den 18. september 2020, hvoraf en uge i september bruges på Klubmesterskaber for ALLE ungdomspillere i klubben, hvor der ikke er træning.

Nedenfor kan du finde blanketter på hhv. Tennisskole/Fritidsklub, Ungdoms- samt Turneringstræning. 

Du kan læse mere omkring hvilket hold du bør tilmelde dit barn HER samt læse mere omkring Fritidsklubben HER

Vi vil klart opfordre alle børn på Tennisskolen til at tilmelde deres børn Fritidsklubben da de dels vil blive bedre tennisspillere samt få et bedre tilknytningsforhold til klubben. Derudover kan man tilmelde sig holdtræning på samme blanket. 

Det er vigtigt for os at pointere at I skal tilmelde børnene så tidligt som muligt da vi ellers ikke kan garantere en plads.

Tilmelding Tennisskole/Fritidsklub udendørs HER – her kan man også tilmelde sig forældre-barn træning.

Tilmelding Ungdomstræning udendørs HER

Tilmelding Turneringstræning udendørs HER

Al information fra klubben sendes iøvrigt til den eller de mail-adresser, som I angiver på tilmeldingsblanketten til træning. Bemærk at tilmeldingen IKKE er gået igennem hvis ikke I får en bekræftelse hvor der bl.a. står ” Tak for tilmeldingen!”

Når programmet bliver offentliggjort ultimo april, så vil træningsplanen være låst og man har derefter bundet sig for hele sæsonen. Man har 14 dages fortrydelsesret når programmet er offentliggjort, herefter er tilmeldingen bindende.

Sidste frist for tilmelding er Søndag den 01. Marts, så skynd jer at melde jer til.

Facebook: Hvis du endnu ikke har været inde og “like” os på Facebook så gør det asap, da alle nyheder omkring Vedbæk Tennisklub også bliver lagt op på klubbens Facebook side; https://www.facebook.com/vedbaektennis/

Thomas Nowak & Karoline Raben

Vedbæk Tennisklub

vt_jubile_logo_sving