Tirsdagsturneringen. Uformelt ”kom-og-spil-med”-arrangement.

I Vedbæk Tennisklub afholder vi hver tirsdag aften mellem 18 og 20  vores Tirsdagsturnering. Dette er en ”konkurrencefrí” turnering, der først og fremmest retter sig mod motionister og socialt samvær. ALLE er velkomne.

Tirsdagsturneringen foregår hver tirsdag hele sommeren igennem, også i skoleferien.

Tirsdagsturneringen er et åbent arrangement, hvor du blot møder op med gear og bolde. Så bliver du fordelt i en række double-kampe, der enten varer ½ time 40 minutter. Der kræves ikke forhåndstilmelding

Fordi vi aldrig ved, hvor mange vi bliver, kan du ikke garanteres doublekamp hele tiden. Nogen spillerunder vil du blive sat på bane 1, hvor der foregå et ”ulige spil” (flere eller færre end 4 på banen).

Når vi har mulighed, vil der være en træner på banen til det ”ulige spil”. Der giver mulighed for at modtage instruktion, som kan forbedre dit tennisspil. Desværre ser det i år ud til, at vi ikke har fast træner på bane 1.

Efter kampene er der lidt brød og afskåret pålæg, som man kan indtage i klubhuset, sammen med medbragte drikkevare. Det er meget hyggeligt og helt frivilligt.

Når vejret og humøret er til det, vil vi tænde op i grillen. Så står den på salat og forkullet kød! Kødet spiser du selv, og tilbehøret sættes på bord til fælles fortæring.

Hvis tirsdagsturneringen lyder som noget for dig, kan du skrive til sekretaer@vedbaektennis.dk. Så kommer du på arrangørens mailliste, og vil blive holdt orienteret om grillaftener, evt. aflysninger og andre relaterede arrangementer.

Du skal betale et mindre beløb hver gang du deltager (kontant eller MobilePay). Beløbet varierer mellem 10 og 30 kr. afhængigt af træner-assistance, pålæg-servering og holdkaptajnens humør. Prisen er ens for alle deltagere, uanset hvor ofte du blive sat på bane 1 og om du spiser med eller ej.

Det er vigtigt, at du kommer i god tid, så spillet kan gå i gang kl. 18:00. Du skriver dig selv på spillerlisten, som vil være lagt frem i klubhuset.