Træningstilbud indendørs 18/19

 

I Vedbæk Tennisklub tilbyder vi en række træningstilbud til vore seniormedlemmer. For de fleste tilbud gælder, at de udbydes på skoledage i følge Vedbæk Skoles feriekalender. De forskellige tilbud er åbne for alle, og Cheftræner Thomas Nowak, vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau. Se beskrivelse herunder af de aktuelle træningstilbud i klubben.

Bemærk, at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

 

 

Tennistræning om morgenen :

 

“Morgentræning for de Morgenfriske” vil fortsætte indendørs og dermed vil der være mulighed for at holde sin tennis ved lige helt året.

Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille inden de møder på arbejde. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, kamptræning m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 12 spillere fordelt på 2 baner. Træningen følger alle torsdage på skoledage fra kl. 07.30-08.30.

Træningsstart vil være torsdag den 11. oktober – og sidste træningsdag vil være torsdag den 18. april 2019 – i alt 23 gange.

Pris 2300 kr

Som noget nyt i år, skal man tilmelde sig – og betale med det samme – via vores online bookingssystem.

Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.

 

Tennistræning midt på dagen :

 

Der vil i år, ligesom sidste år, også blive udbudt træning midt på dagen i indendørssæsonen til klubbens medlemmer.

Konceptet hedder “Træning i frokostpausen” og vil køre i hele indendørssæsonen. Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille midt på dagen. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, pointspil m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 6 spillere. Træningen følger alle onsdage på skoledage fra kl. 13-14.00.

Træningsstart vil være onsdag den 10. oktober – og sidste træningsdag vil være onsdag den 17. april 2019 – i alt 21 gange.

Pris 2300 kr

Som noget nyt i år, skal man tilmelde sig – og betale med det samme – via vores online bookingssystem.

Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.