Træningstilbud indendørs

I Vedbæk Tennisklub tilbyder vi en række træningstilbud til vore seniormedlemmer. For de fleste tilbud gælder, at de udbydes på skoledage i følge Vedbæk Skoles feriekalender. De forskellige tilbud er åbne for alle, og Cheftræner Thomas Nowak, vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau. Se beskrivelse herunder af de aktuelle træningstilbud i klubben.

Bemærk, at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

De forskellige tilbud er åbne for alle, og trænerne vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau. Se beskrivelse herunder af de aktuelle træningstilbud i klubben.

Bemærk, at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

Vi tilbyder også særlig træning for seniorholdspillere, hvor det ikke er muligt for alle at tilmelde sig. Spørg cheftræner Thomas Nowak om nærmere information, hvis du er interesseret i dette.

Tennistræning om morgenen 2017/2018

“Morgentræning for de Morgenfriske” vil fortsætte indendørs og dermed vil der være mulighed for at holde sin tennis ved lige helt året. Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille inden de møder på arbejde. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, kamptræning m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 6 spillere. Træningen følger alle torsdage på skoledage fra kl. 07.30-08.30.

Træningsstart vil være torsdag den 12. oktober – og sidste træningsdag vil være torsdag den 15. april 2018 – i alt 21 gange.

Pris 2200 kr., der opkræves via hjemmesiden.

Du tilmelder dig HER

Tennistræning midt på dagen 2017/2018

Der vil i år, ligesom sidste år, også blive udbudt træning midt på dagen i indendørssæsonen til klubbens medlemmer. Konceptet hedder “Træning i frokostpausen” og vil køre i hele indendørssæsonen. Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille midt på dagen. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, pointspil m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 6 spillere. Træningen følger alle onsdage på skoledage fra kl. 13-14.00.

Træningsstart vil være onsdag den 11. oktober – og sidste træningsdage vil være onsdag den 14. april 2018 – i alt 21 gange.

Pris 2200 kr., der opkræves via hjemmesiden.

Du tilmelder dig HER