Tre søde Vedbæk tennispiger i topform, og en dreng:-)

Hvor er det fantastisk at se at der er flere og flere af klubbens juniorer – ikke kun de faste turneringsspillere – der kommer ud og prøver sig selv af imod andre tennisspillere. SLTU/DGI arrangerer et hav af skumstævner henover vinteren, og som vi tidligere har skrevet ud omkring så er det bare om at tage sin tenniskammerater i hånden og tage ud og deltage i stævnerne.

Her i weekenden var der et SLTU/DGI U10 skumstævne i Humlebæk hallen. Der var fire spillere fra Vedbæk Tennisklub der deltog i denne; Tobias Storm, Anna Juhl Olsen, Andrea de Lichtenberg og Madeleine Bruhn Tuxen.

Der var en masse puljekampe for spillerne og udover at de fik en masse spilleerfaring, fik de også en masse sjove og ikke mindst intense kampe på dagen. Alt i alt havde spillerne virkelig en super hyggelig eftermiddag sammen. Efter lidt rod med finalepladserne fik både Anna og Tobias en flot 1. plads i deres respektive pulje.

Det var som sagt en super god oplevelse for børnene, og hvad jeg kan forstå på forældrene samt spillerne, så er det ikke sidste gang de kommer ud og spiller disse stævner.

Så til alle I andre tennisspillere som går og overvejer at deltage i disse stævner, kom ud og spil, jeg er sikker på det bliver en succes. Måske ikke på kort sigt, men på lang sigt kan jeg garantere jer for, at det er en rigtig god investering da man lærer utrolig meget omkring sig selv, i medgang som også i modgang.

Thomas Nowak

pigerne