U14 og U16 holdet vinder G U L D

Det har været et rigtig godt år i Vedbæk Tennisklub hvor klubbens juniorer har klaret sig særdeles godt individuelt, som også i holdturneringen. Hvert år er klubben tilmeldt med div hold og vi formår altid individuelt, men også som hold at skabe nogle rigtig flotte resultater i SLTU’s holdturnering.

Klubbens U14B M/K hold vandt flot holdturneringen ved vinde deres pulje suverænt for dernæst at slå ATK i kvartfinalen og Roskilde Tennisklub i semifinalen. Selvom finalen blev lidt tæt så besejrede Edgar Friis, Marcus Storm, Axel La Cour Asboe og Oscar Albertsen Ølstykke Tennisklub med 5-1 i kampe ved at være koncentreret 100% om deres opgave. Rigtig godt gået drenge!!

Klubbens U16 B hold vandt også holdturneringen i helt suveræn stil. Som puljevinder skulle de møde Herlev Tennisklub i semifinalen og denne holdkamp blev vundet uden at afgive et eneste sæt og dermed havde de sikret sig en billet til finalen. Holdet har hele vejen igennem været utrolige til at støtte op omkring hinanden og i finalen skulle det ikke være anderledes. Villads Raben, Theodor Bergholdt, Peter Ørsted, Oliver Revensdorff, Anton Gregersen, Albert Lysen gav den max gas med opbakningen og med stort fokus og flot tennis blev alle singlerne vundet og dermed havde de kørt guldet hjem til Vedbæk!

Stort tillykke til alle i og omkring holdene – spillere, holdkaptajner, forældre mm.

Thomas Nowak

u14bu16