Udfordringstavlen er tilbage, og du skal med!!:-)

Kære VT-medlem,

Tennisbanerne er åbne nu – hurra! Og vi genoptager succesen fra 2017 og 2018 med en udfordringstavle i single – og så prøver vi igen i år, også med en double udfordringstavle. Så hvis du har lyst til at spille nogle singlekampe eller doublekampe med en makker, så skal du melde dig til nu!

Reglerne vil være at finde på VTs hjemmeside når turneringen går i gang, men vil også blive udsendt når du har tilmeldt dig. Der kommer til at være en fysisk udfordringstavle nede i klubhuset, som også bliver suppleret af en opdateret onlinetavle så du kan se den og opdatere dine spillede kampe på din eller klubbens computer! Du får link til denne, når vi har fået svar fra dig om du vil deltage.

Hvis du er interesseret i enten at spille single eller double med en makker, så send en mail til Mikhail Hansen på email; mikhail@email.dk med oplysning om dit navn, medlemsnummer, mobilnummer samt email-adresse. Hvis du spiller med en makker skal vi selvfølgelig have samme oplysninger fra jer begge. Meld dig snart – vi regner med at skyde turneringen af 11. maj 2019.

Reglementet kan man finde her; regler-for-vedbaek-tennisklubs-udfordringstavle

Juniorerne som melder sig til turneringen er med i lodtrækningen om et gavekort på 150 kr. hos Social Foodies. Og der vil være præmieoverrækkelse sidst på året til vinderne af kategorierne: Vinder af turneringen, Bedste kvinde, Bedste junior samt Flest spillede kampe.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at Udfordringsturneringen 2019 bliver skudt i gang. Vel mødt!

Venlig hilsen

Thomas Nowak

download