Klubmesterskab for juniorer – ude

Vedbæk Tennisklub afholder igen i år Klubmesterskab for Juniorer hvor ALLE juniorer, der træner i Vedbæk Tennisklub, kan deltage.

Ligesom sidste år bliver Klubmesterskaberne afviklet på en enkelt dag hvor alle kampe bliver spillet på tid i løbet af dagen. Vi har valgt at holde fast i det nye koncept for at skabe en finaledag hvor alle deltagere vil være på anlægget og derfor håber vi og tror på – ligesom sidste år – at det bliver en festdag uden lige med masser af liv og hyggeligt samvær for alle deltagere.

Du kan tilmelde dig i din egen række i U10, U12, U14, U16 og Åben Række, hvor alle fra U16 og ældre kan kæmpe mod alle på tværs af alder og køn. Vinderen af Åben Række bliver årets Juniormester. Vi fortsætter succes’en med at afholde Generations-double. Bemærk at man kun kan tilmelde sig 2 rækker.

Der er en velkomstgave til alle deltagere og præmier til alle finalister. Desuden har VT en vandrepokal for Junior-klubmestre, som overrækkes til låns til Juniormesteren.

Følgende rækker kan du tilmelde dig til: 

  1. U10 (årgang 2012 eller yngre) Dame Single eller Herre Single
  2. U12 (årgang 2010 og 2011) Dame Single eller Herre Single
  3. U14 (årgang 2009 og 2008) Dame Single eller Herre Single
  4. U16 (årgang 2007 og 2006) Dame Single eller Herre Single
  5. Åben Række (U16 og ældre, begge køn) Single
  6. Generations-double hvor en junior kan spille med et familiemedlem fra en ældre generation, dvs. en forælder eller bedsteforælder. Oprettelsen af rækken er afhængig af tilmeldinger og mulighed for afvikling af rækken tidsmæssigt.

Program for Klubmesterskabsdag: Kampstart fra kl. 09.00 søndag den 11. september.

Kampformat: Alle kampe afvikles på tid. Spilletiden er 25 min. + 5 min opvarmning. Der spilles med running score, dvs. den spiller der har flest partier går videre til næste runde. Kampen stoppes straks, så snart tiden er gået. Et igangværende point tæller ikke. Er stillingen uafgjort, spilles partiet færdigt. Bemærk at der spilles med No Ad. Spilleprogrammet hænges op i klubhuset og på hjemmesiden senest mandag den 07. september.

Tilmelding: Ligesom sidste år, skal man tilmelde sig – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” skal man vælge ”Junior arrangementer” for dernæst at vælge den række som du/I gerne vil spille. Deltager man også i Generations-double skal man også her tilmelde sig – og betale – via vores online bookingsystem. Bemærk dog at du skal skrive hvem du spiller Generations-double med til cheftraener@vedbaektennis.dk

Pris; 100kr for deltagelse.

Tilmeldingsfrist; Fredag den 19. august.

Husk at sæt dagen af da der vil være masser af liv, hygge, og gode kampe på anlægget. Der vil være lækker cafe med servering hele dagen. Årets kagekonkurrence og pokaloverrækkelse vil slutte dagen af

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

Thomas Nowak og Karoline Raben