Sommerlejr for Juniorer

Kære spillere & forældre,

kunne du tænke dig at være med til klubbens sommerlejre i år, så læs venligst mere nedenfor.

Sommerlejre for Juniorer i ugerne 27, 28 og 32.

Vedbæk Tennisklub tilbyder i år tre træningslejre i henholdsvis den første uge, den anden uge af og den sidste uge af børnenes sommerferie  – målet for træningslejrene er, at der skal spilles en masse tennis kombineret med leg, konkurrencer og andre udendørsaktiviteter.

Der er teknisk træning, fysisk træning, single/double træning, pointspil og ikke mindst sociale tennisøvelser på programmet i hele ugen som varer fra kl. 10-14.00. Bemærk at der ligesom sidste år, også er mulighed for at udvide Camp’en med børnepasning fra kl. 09-10.00 og igen fra kl. 14-15.00. Dette koster 100kr. og kan tilkøbes som et særskilt produkt når du betaler for Camp’en.

Udover tennistræning vil deltagerne i løbet af ugen også lave andre fysiske aktiviteter såsom stafet på stranden, rundbold, fodbold etc. På sidstedagen laver vi nogle konkurrencer hvor spillerne bliver inddelt i nogle hold hvor de skal dyste imod hinanden i nogle forskellige discipliner – her er der altid en fantastisk atmosfære på anlægget da vi afslutningsvis også spiller en masse sjove pointspil såsom doubleudfordring, bordtennisdouble, rundt om nettet etc.

Afslutningsvis skal der kåres ugens fairplayspiller, fighter, tennisspiller og ikke mindst bedste ven samt veninde.

Træningslejren er for alle aldre der har lyst til at svinge ketsjeren i skønne naturrige omgivelser.

Vigtig info:
Børnene skal selv medbringe ketcher, frokost og drikkedunk med vand hver dag.
Klubben serverer et stykke frugt eller to.
Påklædning: praktisk træningstøj og tennis/gummisko.

Pris 1025kr. Køb adgang i booking-/betalingsystemet. Under “Vælg varegruppe” kan du klikke dig ind på “”Junior arrangementer” og købe den vare du gerne vil have.

Tilmeld dig Junior sommerlejren nedenfor.