Træningstilbud indendørs

I Vedbæk Tennisklub tilbyder vi en række træningstilbud til vore seniormedlemmer. For de fleste tilbud gælder, at de udbydes på skoledage i følge Vedbæk Skoles feriekalender. De forskellige tilbud er åbne for alle, og Cheftræner Thomas Nowak, vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau. Se beskrivelse herunder af de aktuelle træningstilbud i klubben.

Bemærk, at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

Motionisttræning om morgenen

“Morgentræning for de Morgenfriske” vil fortsætte indendørs og dermed vil der være mulighed for at holde sin tennis ved lige helt året.

Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille inden de møder på arbejde. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, kamptræning m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 12 spillere fordelt på 2 baner. Træningen følger alle torsdage på skoledage fra kl. 07.30-08.30.

Træningsstart vil være torsdag den 07. oktober – og sidste træningsdag vil være torsdag den 14. april 2022.

Pris 2300 kr.

Du tilmelder dig HER

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.

Motionisttræning om formiddagen

Der vil i år, ligesom sidste år, også blive udbudt træning midt på dagen i indendørssæsonen til klubbens medlemmer.

Konceptet hedder “Træning i frokostpausen” og vil køre i hele indendørssæsonen. Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille midt på dagen. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, pointspil m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil via “først til mølle”-princippet kunne deltage højst 6 spillere. Træningen følger alle onsdage på skoledage fra kl. 13-14.00.

Træningsstart vil være onsdag den 06. oktober – og sidste træningsdag vil være onsdag den 13. april 2022.

Pris 2300 kr.

Du tilmelder dig HER

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.