Træningstilbud indendørs

I Vedbæk Tennisklub tilbyder vi en række træningstilbud til vore seniormedlemmer. For de fleste tilbud gælder, at de udbydes på skoledage i følge Vedbæk Skoles feriekalender. De forskellige tilbud er åbne for alle, og Cheftræner Thomas Nowak, vil så vidt muligt inddele spillerne på baner efter niveau. Se beskrivelse herunder af de aktuelle træningstilbud i klubben.

Bemærk, at træning med træner kun oprettes ved nok tilmeldte til et hold.

Motionisttræning om morgenen 

“Morgentræning for de Morgenfriske” vil fortsætte indendørs og dermed vil der være mulighed for at holde sin tennis ved lige helt året. Bemærk at vi som noget nyt i år, træner 1,5 times tennis ad gangen.

Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille inden de møder på arbejde. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, kamptræning m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil højst kunne deltage 6 spillere pr bane. Træningen følger alle torsdage på skoledage fra kl. 07.00-08.30.

Træningsstart vil være torsdag den 05. oktober – og sidste træningsdag vil være torsdag den 11. april 2024.

Pris 3400 kr.

Du tilmelder dig HER

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.

Motionisttræning om formiddagen

Der vil i år, ligesom sidste år, også blive udbudt træning midt på dagen i indendørssæsonen til klubbens medlemmer.

Konceptet hedder “Træning i frokostpausen” og vil køre i hele indendørssæsonen. Træningen henvender sig til medlemmer, som gerne vil blive bedre til at spille tennis og som kan og vil spille midt på dagen. Du får finpudset din teknik gennem tekniktræning og ikke mindst spilleforståelse da der også vil være slagtræning, pointspil m.m. på programmet.

Cheftræner Thomas Nowak vil stå for træningen, og der vil højst kunne 6 spillere pr bane. Træningen følger alle onsdage på skoledage fra kl. 13-14.00.

Træningsstart vil være onsdag den 04. oktober – og sidste træningsdag vil være onsdag den 10. april 2024.

Pris 2400 kr.

Du tilmelder dig HER

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.

Skulle man have nogle spørgsmål til træningen til den kommende indendørssæson så skriv til cheftraener@vedbaektennis.dk

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingssystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning Udendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.