Sponsorkoncept

Vedbæk Tennisklub
VT fortsætter sin succes med at udbyde interessante sponsorater. I de seneste år har klubben haft enorm succes med at udbyde sponsorater til forældre der har børn spillende i klubben, det lokale erhvervsliv m.m. og derfor er det nærliggende for os, at arbejde videre med denne del, dog med nye og spændende vilkår.

Lidt om klubben
Vedbæk Tennisklub som blev stiftet i 1916 er beliggende i et naturskønt område på Gøngehusvej 25B, Vedbæk 2950.

VT er en yderst charmerende klub og har en skøn atmosfære og ikke mindst et sammenhold, som du sjældent finder i en sådan klub. Klubben har et udendørsanlæg med 5 gode udendørs tennisbaner – hertil kommer en mintennisbane, slå mur, bordfodbold, bordtennisbord samt en café – klubbens 550 medlemmer har altså gode muligheder for at dyrke sin sport, samt pleje de sociale relationer. Vi arbejder på at få anlagt et U-10 anlæg med 4 U-10 baner og en stor bane.

Selvom klubben er et socialt omdrejningspunkt for mange af medlemmerne er klubben også en klub der altid vil prøve at spille med om medaljerne. På trods af klubbens størrelse har VT igennem årene altid skabt en masse gode tennisspillere herunder flere danmarksmestre og enkelte landsholdsspillere samt vundet en masse medaljer ved andre mesterskaber.

Sponsorering i VT
VT vil gennem et tæt samarbejde med erhvervslivet og øvrige afdelinger i VT, sikre de bedst tænkelige vilkår og udviklingsmuligheder for klubbens medlemmer – bredden såvel som eliten.

Dette kan kun gennemføres ved at fokusere på optimering og udvikling af både de sportslige såvel som de erhvervsmæssige aspekter. Sporten og erhvervslivet er to komplementære størrelser, som skal spille optimalt sammen, hvis begge parter skal have optimalt udbytte af samarbejdet. Som sponsor for VT støtter du tennissporten og giver samtidig omgivelserne et klart signal om din virksomheds sunde profil. Udnyt derfor dit sponsorat, når du markedsfører din virksomhed og brug os som reference over for omverdenen, dit personale og dine kunder.

Sponsorkoncept
VT’s vision og målsætninger kræver en stærk økonomi, som kun kan fremskaffes gennem et tæt samarbejde med erhvervslivet. Vi anmoder derfor forældre, spillere og øvrige der har interesse i VT, om at være behjælpelig med at fremskaffe det økonomiske fundament til at nå vores mål. Dette kan bl.a. gøres ved at knytte kontakter mellem VT og virksomheder i jeres netværk.

Sponsormuligheder – også for familier
I VT tilbyder vi stadig de 4 typer af sponsorater som vi lavede da vi startede op i 2013 – nedenfor kan du læse mere omkring sponsormulighederne. Hvis du ønsker at tegne et af nedenstående sponsorater bedes du henvende dig til klubbens Cheftræner, Thomas Nowak.

Sponsormuligheder
I VT har vi lavet et bredere tilbud til eksponering af vores sponsorer. Du kan vælge mellem nedenstående muligheder, som indeholder forskellige samarbejdsmuligheder med erhvervslivet.

Hovedsponsor
Indholdet af samarbejdet med hovedsponsoren forhandles individuelt med fokus på optimering og udvikling af såvel de sportslige som de erhvervsmæssige aspekter. VT og hovedsponsoren skal spille optimalt sammen, for at begge parter kan få udbytte af samarbejdet.
En eksponeringsmulighed for en hovedsponsor i VT kunne bl.a. være ved at virksomheden får et stort reklameskilt med fast plads på udendørsbanerne. Desuden får man en særlig eksponering på hjemmesiden, hvor du som virksomheden vil blive markeret som hovedsponsor for klubben. Derudover får man ydelserne nævnt i DIAMANT sponsorpakken.
Pris; 40.000kr.

Tøjsponsor
VT tøjsponsor giver mulighed for at promovere virksomheden gennem sponsering af spilledragter til eksempelvis klubbens junior- og seniorhold. Udover at støtte klubbens ungdomsarbejde, får virksomheden også nogle sportslige og erhvervsmæssige oplevelser samt mulighed for at skabe gensidige relationer. En eksponeringsmulighed for en tøjsponsor kunne bl.a. være at virksomheden får deres navn/logo på 1. holdets klubdragter. Derudover får man ydelserne nævnt i SØLV sponsorpakken.
Pris; 10.000kr. ekskl. tøj og tryk.

Bænksponsor
VT er en yderst charmerende klub at spille tennis i, og derfor vil vi også give muligheden for at kunne sponsere nogle flotte bænke til klubbens udendørsanlæg. Hvis man ønsker at blive eksponeret hver dag til klubbens 550 medlemmer er dette en oplagt mulighed da bænken vil blive indgraveret med virksomhedens navn. En eksponeringsmulighed for en bænksponsor kunne bl.a. være at virksomhedens får deres navn/logo på bænkene der tilhører bane 1, klubbens centrecourt. Derudover får man ydelserne nævnt i SØLV sponsorpakken.
Pris; 10.000kr. ekskl. reklameskilt på bænk.

Windbreakersponsor
VT giver dig mulighed for at promovere virksomhedens navn ved at få jeres navn på en windbreaker, også kaldet et læhegn til klubbens udendørsbaner. Placering efter eget ønske. Placering bookes efter ”først til mølle” princippet. En eksponeringsmulighed for en windbreakersponsor kunne bl.a. være at virksomhedens får deres navn/logo på en windbreaker der tilhører bane 1, klubbens centrecourt. Derudover får man ydelserne nævnt i SØLV sponsorpakken.
Pris; 15.000kr. ekskl. windbreaker og tryk

Turneringssponsor
VT er med til at afholde en turnering i løbet af sommeren – ved at støtte klubben under en sådan turnering bliver turneringssponsoren eksponeret ud til diverse lokale medier. Klubben vil ydermere gennem et tæt samarbejde med turneringssponsorerne sikre de bedst tænkelige vilkår for de deltagende spillere. En eksponeringsmulighed for en turneringssponsor kunne bl.a. være ved at man kan få et reklameskilt op ved udendørsbanerne med virksomhedens navn/logo samt muligheden for at turneringen fx kan blive opkaldt efter virksomhedens navn – det er fantasien der sætter grænsen og vi vil gøre alt for at skræddersy den pakke der passer netop til jeres virksomhed. Derudover får man ydelserne nævnt i SØLV sponsorpakken.
Pris; Fra 10.000kr. ekskl. eventuelt reklameskilt.

5 gode grunde til at støtte Vedbæk Tennisklub


1. VT har store ambitioner for fremtiden, både på junior, senior og motionistsiden
2. VT har en visionær ledelse, som er 100 % på banen
3. VT har næsten 550 aktive medlemmer, deraf 300 juniorer
4. VT har en velfungerende juniorafdeling
5. VT er en tennisklub for alle

Sponsormuligheder i Vedbæk Tennisklub

Udover ovenstående sponsormuligheder er der stadig mulighed for at købe et af nedenstående sponsorater.

 Sponsorater Bronze Sølv Guld Diamant
Medlemskab  1 person 2 personer 4 personer 6 personer
Navn på sponsor tavle  5x10cm 5x10cm 10x10cm 10x15cm
Link på website Ja Ja Ja Ja
Vi støtter VT logo Ja Ja Ja Ja
Pris/år DKK inkl. moms 3.500,- 6.000,- 11.000,- 16.000,-
Sponsoraftalen tegnes for 1 år ad gangen.

Hvorfor tegne et sponsorat i Vedbæk Tennisklub?

Det vil øge kendskabet til din virksomhed, produkt eller tjenesteydelse. Det vil give virksomheden adgang til et fællesskab som kan bruges proaktivt i mange forbindelser. Ydermere vil det give virksomheden en unik mulighed for eksponering og udvikling. Det vil gøre omverdenen opmærksom på virksomhedens sociale ansvarlighed og interesse for lokalsamfundet – ydermere vil I også have mulighed for at promovere jeres produkter ved diverse events i klubben.

I VT udføres bl.a. et stort juniorarbejde, som i høj grad medvirker til, at de unge bruger deres fritid positivt. Vi laver aktiviteter, som skaber sociale netværk og kammeratskab og gør tennisklubben til et attraktivt sted at opholde sig.

Vi afholder særlige aktiviteter målrettet motionister, hvor man kan mødes til socialt samvær – under hensyntagen til den enkeltes mobilitet.
For at sikre gode faciliteter, et attraktivt klubliv og være et sundt og godt idrætstilbud for alle, er det afgørende med privat støtte. Du og din virksomhed kan hjælpe os til at gøre en forskel, ved at yde støtte til VT – og på den måde vise din støtte til lokalsporten.

Vil du vide mere om de mange fordele ved et sponsorsamarbejde, eller ønsker du et uforpligtende møde så kontakt;

Thomas Nowak
Vedbæk Tennisklub
cheftraener@vedbaektennis.dk