Løbeklub i Tennisklub

Vi fortsætter succes’en og derfor vil der igen fra udendørssæson start, være mulighed for at deltage i et socialt løb med andre medlemmer af tennisklubben – bemærk at det er for ALLE medlemmer. Vi løber fra Vedbæk Tennisklub kl. 18.10 alle torsdage – undtagen ved skolernes ferie- og helligdage.

Alle kan reelt deltage – om du er junior, senior eller motionist – så er det væsentligste at du har lyst til at komme ud og løbe en tur og møde nogle nye mennesker. Det vil være en lille fordel hvis du i dag kan løbe et par kilometer, hvis ikke skal du nok komme til det da formålet med løbeklubben er at forbedre din styrke, og ikke mindst konditionen på alle deltagerne.

Efter løb vil der være mulighed for at se klubbens allerbedste seniorspillere i aktion da både 1. holdets herre og 1. holdets damer træner om torsdagen fra kl. 18-20.00.

Hvis ovenstående lyder motiverende for dig som medlem til at komme i gang med at løbe eller holde dig endnu mere i gang i en travl hverdag, så kom ned om torsdagen og støt op omkring det nye initiativ. Ud over du vil komme i en bedre form vil du også få dig et godt og socialt sammenhold med klubbens medlemmer. Tag endelig familie og venner med.

Vi glæder os til at se dig – husk i Vedbæk Tennisklub er der plads til alle!

Med venlig hilsen

Thomas Nowak

 

47626