Velkomstbrev

 

Kære tennismedlemmer
Tennisbanerne og klubhus står nu klar til åbningen af udendørssæsonen!

Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på de mange forskellige tilbud, der vil være for klubbens medlemmer i år. Vi afholder Tennissportens Dag og Standerhejsning i starten af maj måned. Sidste år var der omkring 200 der deltog i denne begivenhed, så vi håber igen at se en masse glade medlemmer på dagen.

Der er planlagt en lang række træningstilbud til klubbens Seniorer. Der er bl.a. Motionisttræning om mandagen, morgentræning og træning i frokostpausen – læs meget mere om træningstilbuddene HER og tilmeld dig straks. Flere af tilbuddene starter i den første uge vi går udendørs, men man kan tilmelde sig løbende, hvis der er plads.

Vedbæk Tennisklub har som noget nyt indgået en aftale med Jac Company (FILA) & Transocean Sport om at kunne tilbyde en særlig VT klubkollektion til meget favorable medlemspriser. Der er en rigtig lækker kollektion, som vi mener vil falde i de flestes smag. Der er en herre, dame og børne/ungdoms kollektion (helt ned til 6-8 år) så der er mulighed for at købe et lækkert sæt klubtøj til alle medlemsgrupper.

Klubben havde sidste år stor succes med at finde sponsorer. Ikke mindre end 20 sponsorer havde lyst til at støtte op omkring det arbejde der bliver lavet i klubben og deres bidrag har stor betydning for klubbens muligheder for at tilbyde medlemmer nye aktiviteter. Vi har udviklet sponsorkonceptet yderligere i år og kunne du tænke dig at blive sponsor i klubben, kan du læse mere omkring de nye og spændende muligheder her: vts-sponsorkoncept

Vi ønsker alle klubbens medlemmer en rigtig god udendørssæson.

På bestyrelsens vegne

Lars Winther

Formand