Holdkampe ungdomsspillere

Hver sæson tilmelder vi hold til TennisØst holdturnering. Et hold består af et antal spillere, der spiller holdkampe mod andre klubber. Hver holdkamp består af nogle single-kampe og nogle double-kampe. Holdkampen vindes af det hold, der har vundet flest af kampene den dag, og holdturneringen vindes af det hold, der har vundet flest af deres holdkampe.

I udendørssæsonen spilles udendørs på grus på stor bane, grøn bane, orange bane (18 meter) eller på rød bane (minitennis). U/8 og U/10 Minitennis rækken er på rød bane og dermed rød bolde og U/10 Junior Hold er på 18 meters bane og dermed orange bolde. U/12 Junior Hold B + C rækken er på grøn bane = stor bane og med grønne bolde.

I indendørssæsonen er der kun holdturnering i minitennis.

Inden hver ny sæson indbyder vi alle, der har lyst til at spille på hold, til at melde sig, hvis de gerne vil spille på hold, og klubbens cheftræner sætter hold ud fra de tilmeldinger vi får, og hvor mange hold vi har kapacitet til at have på anlægget.

Se nærmere information om TennisØst holdturneringer her

Resultaterne af kampene kan du finde på: https://dtf.tournamentsoftware.com/home hvor du iøvrigt også kan finde holdkaptajnernes kontaktinfo, tider m.m.

God fornøjelse

Thomas Nowak
Cheftræner