Træningstilbud

 

I Vedbæk Tennisklub tilbyder vi tre typer træning til spillere fra 5-23 år. Tennisskolen som er for nystartet/letøvet og forældrebarn, Ungdomstræning som er træning for øvede juniorer og Turneringstræning for elite-/turneringsspillere. Spillerne udtages af trænerne fra Tennisskolen til Ungdomstræning, når deres spillestyrke vurderes at være på niveauet for Ungdomstræning.

Fælles for alle tre typer træning er, at børnene skal synes, det er sjovt at spille tennis, og forhåbentlig via træningen og trænerne få øget deres tennisglæde og -kunnen.

For at gøre holdene så homogene som muligt og derved kunne tilbyde bedst mulig træning for alle ungdomsspillere, bliver spillerne delt ind i træningshold dels efter alder og – primært – efter kunnen.

Om sommeren foregår al træning på vores dejlige udendørs anlæg på Gøngehusvej 25B, Vedbæk, og om vinteren foregår træningen for “Tennisskolen” i Vedbækhallen på Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, Vedbæk, og “Ungdomstræning” i Hørsholm-Rungsted Tennisklub i Hørsholm samt i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, Nærum.

Retningslinjer for træning findes i menuen under Træning, og vi beder alle læse dem igennem, hvis I ønsker træning ligesom I også kan læse lidt om Holdtræning i menuen. Der er særlige krav til spillere, der er udtaget til træning for turneringsspillere, og de krav gælder kun turneringsspillerne.

Pga. diverse arrangementer kan der forekomme aflysninger af den normale træning, hvilket der er taget højde for i prisen for træning.
Har du spørgsmål, kan du ringe til Cheftræner Thomas Nowak på tlf. 26 14 23 61 (træffes bedst om formiddagen) eller sende en mail til:
Cheftraener@vedbaektennis.dk

Tilmelding til træning

Det kræver medlemsskab af Vedbæk Tennisklub at deltage i træning. Information om pris for medlemsskab kan ses under “Om klubben” i menuen foroven.

Tilmeldingsfrist er typisk 1. marts til udendørssæsonen og medio august til indendørssæsonen. Tilmeldingsfrister fremgår af hjemmesiden på disse tidspunkter.

Du kan tilmelde dig træning via linket til venstre i menuen. Bemærk at blanketten skal udfyldes og afsendes på computeren. Man kan desuden udskrive blanketten til eget brug.

Det er vigtigt, at mail-adresser er korrekte, da al information om ekstra tilbud og aktiviteter samt ændringer sendes til den eller de mail-adresser I skriver på blanketten. Det er muligt at skrive to e-mail adresser, hvis man vil have information sendt til mere end en mail-adresse.
Hvis I er i tvivl om, hvilken blanket I skal bruge, så brug Tennisskoleblanketten. Trænerne evaluerer alle børn, så de bliver flyttet til Ungdomstræning, hvis de er klar.

Træningsgebyr opkræves på faktura, når træningsprogrammet er lagt. Træningsprogrammet bliver normalt offentliggjort ca. en uge inden en ny sæsons træningsstart.

Der er ikke træning på skolernes ferie- og fridage. (Vi følger Vedbæk Skoles feriekalender).

Se beskrivelse af indendørs- og udendørssæsonerne nedenfor.

Indendørs

Tennisskolens træning foregår i hallen på Vedbæk Skole mellem kl. 15 og 18.
Ungdomstræning foregår primært om søndagen i Hørsholm-Rungsted Tennisklub. Buslinie 388 går direkte dertil fra Vedbæk Strandvej ved Vedbæk Station, og det tager 20 minutter.

Da vi har et meget begrænset antal banetimer på stor bane indendørs, tilstræber vi at følge nedenstående retningslinjer for tildeling af antal træningstimer indendørs:

Alle på Ungdomstræning kan få 1 time på stor bane primært om søndagen (med mindre deres muligheder for at træne tidsmæssigt er for begrænsede)
Holdspillere på Ungdomstræning kan få 2 timer på stor bane, hvor den ene gang er om søndagen (med mindre deres muligheder for at træne tidsmæssigt er for begrænsede)

Turneringsspillere kan efter trænervurdering blive udtaget til 3 timer eller mere på stor bane, hvis de ønsker det. Turneringsspillere har øgede krav til fysisk træning, engagement og aktivitetsniveau, jf. retningslinjer for træning klik her. Indendørssæsonen går fra ultimo september til ultimo april, se priserne ved at klikke her.

Der er som altid ikke træning på skolernes ferie- og fridage. Der er dog søndagstræning den 1. søndag i hhv. vinter- og påskeferien

Udendørs

Træning i udendørssæsonen går fra omkring 1. maj til medio september, hvor en uge i september bruges til klubmesterskaber for juniorer, hvor der ikke er træning.

Om sommeren foregår al træning på vores dejlige udendørs anlæg på Gøngehusvej 25B, Vedbæk.