Individuelle turneringer

Her på siden kan du læse om individuelle turneringer.

Se også TennisØst og Dansk Tennis Forbunds ( DTF’s) hjemmeside for mere information, da det er de vigtigste informationskilder vedrørende tennisaktiviteter uden for klubben. Vi har samlet en del af det vigtigste her på siden for at kunne komme i gang med at spille turneringer. Se også vores side med Nyttige Links under menupunktet Turneringer.

For at kunne tilmelde sig DTF-turneringer kræves i praksis, at man har søgt om licensnr. til DTF’s rangliste. Hvis en turnering ikke er fyldt op, kan spillere uden licens komme med, men der er ofte stor søgning, så det er sjældent muligt at komme med uden licens. Læs mere om, hvad det kræver at spille individuelle turneringer i vores vejledning nedenfor.

TennisØst udbyder også en mindre formel motionist-turnering, hvor klubberne indbyrdes aftaler spilledatoer, der passer dem. Du kan høre nærmere hos Seniorudvalget eller Bjørn Lange, der er Seniorudvalgets repræsentant i bestyrelsen.

Vejledning: saadan-kommer-du-igang-med-turneringstennis (Bemærk, at den er skrevet til juniorer, men den almene information er også relevant for seniorer).