Individuelle turneringer

Her på siden kan du læse om individuelle turneringer.

Se også TennisØst, DGI og Dansk Tennis Forbunds ( DTF’s) hjemmeside for mere information, da det er de vigtigste informationskilder vedrørende tennisaktiviteter uden for klubben. Vi har samlet en del af det vigtigste her på siden for at kunne komme i gang med at spille turneringer. Se også vores side med “Nyttige Links” under menupunktet Turneringer.

Både TennisØst og DTF udbyder turneringer på stor bane for juniorerne i rækkerne U/12, U/14, U/16 og U/18, hvor man skal melde sig gennem DTF’s online tilmelding. I udendørssæsonen afholder en del klubber desuden turneringer for U/10 spillere. Hvilke kan man se i de enkelte turneringsoplysningsskemaer på DTF’s hjemmeside. U/10 rækker skal man melde sig til direkte til arrangørerne, da de ikke fremgår af DTFs online tilmelding.

For at kunne tilmelde sig DTF-turneringer kræves i praksis, at man har søgt om licensnr. til DTF’s rangliste. Hvis en turnering ikke er fyldt op, kan spillere uden licens komme med, men der er ofte stor søgning, så det er sjældent muligt at komme med uden licens. Læs mere om, hvad det kræver at spille individuelle turneringer i vores vejledning nedenfor.

TennisØst udbyder ofte minitennisstævner (med skumbolde på lille bane), der er en rigtig god måde at komme i gang på for de yngste og rigtig sjovt at deltage i for de mere øvede.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med turneringstennis så læs her.