Invitation til Sommerlejr 2023, JUNIOR

Kære spillere & forældre,

Tilmeldingen er nu åben for vores meget populære sommerlejre i sommerferien!!

Som sædvanlig er det de to første uger og sidste uge af sommerferien – altså uge 26, 27 + 31. Man behøver ikke være medlem for at deltage i vores sommerlejre, så har du en god ven/veninde fra skolen eller måske en fra nabolaget, der måske også kunne tænke sig at deltage, så tilmeld dem endelig. Tennis er sjovere, når man er to:-)

Sommerlejren henvender sig til aldersgruppen 5-15 år og er for både begyndere, let øvede og øvede tennisspillere. Vi inddeler børnene efter alder, niveau og efter hvem de har som venner.

Som noget nyt bliver unge, der ikke er medlemer af kluben i forvejen, nu meldt ind i klubben for resten af året, uden ekstra beregning. Vi kalder det “Camp-medlemskab”.

I resten af udendørs sæsonen har Camp-medlemmer har ret til at benytte baner på medlemsvilkår. De kan også (mod træningsbetaling), deltage i træning  (kræver dog, at der er plads træningsholdet).  Camp-medlemskaber ophører automatisk ved årsskifte..

Tilmeldes et Camp-medlem indendørs træning (medio sept.), konverteres han/hun til medlem på normale vilkår.

Du kan læse mere, samt tilmelde dig vores JUNIOR sommerlejr 2023 HER

OBS. Kunne du som forældre tænke dig at deltage i en sommerlejr for voksne, så læs mere omkring vores SENIOR/MOTIONIST sommerlejr HER

Facebook:
Hvis du endnu ikke har været inde og “like” os på Facebook så gør det asap, da alle nyheder omkring Vedbæk Tennisklub også bliver lagt op på klubbens Facebook side; https://www.facebook.com/vedbaektennis/

Med venlig hilsen

Thomas Nowak
Vedbæk Tennisklub