Juleafslutning på Vedbæk Skole

Kære alle tennisspillere og forældre i klubben,

så er vi nået til slutningen af november måned og i den forbindelse nærmer vi os stille og roligt afslutningen på første halvdel af indendørssæsonen. Julen nærmer siger sig, og dette skal vi fejre med en fantastisk juleafslutning.

Vedbæk Tennisklub holder nemlig juleafslutning for ALLE spillere i klubben fredag den 16. december fra kl. 16.00-18.00 på Vedbæk Skole. Vi håber ligesom sidste år, at der vil være en stor deltagelse af både spillere der træner i Rundforbi Hallen og Vedbæk Skole samt forældre.

Vi serverer lidt julelækkerier og hygger os på, som også uden for tennisbanen. Der skal spilles julebingo, ramme-en-gave-leg, spilles skumtennis alt imens der bliver serviceret æbleskiver, pebernødder mm.

Alle deltagere bedes i år, ligesom de forgående år, bringe en lille gave med da vi skal bruge denne til pakkeleg. Gaven bør ikke koste mere end 50 kr.

Vigtig info: Hvis I har mulighed for – ligesom de foregående år – til at sponsorere et par præmier til arrangementet, må I MEGET gerne kontakte undertegnede hurtigst muligt. Måske kan i qua jeres arbejde få nogle gode/sjove/velsmagende præmier. Vi vil i hvert fald tage imod alle præmier med kyshånd, og jo flere præmier der er at ramme efter på banen, des sjovere for børnene, samt kan vi sikkert også bruge nogle ekstra præmier til julebingo’en. Jeg håber at høre fra jer i hvert faldJ

Tilmelding: HER (vælg Junior arrangement øverst til venstre og husk at logge indJ) Har du nogle spørgsmål vedr. log in så kontakt venligst klubbens kasserer på; kasserer@vedbaektennis.dk

Pris for deltagelse: 50kr pr spiller (dette inkluderer 3 lodsedler, og ønsker man at købe flere lodsedler til julebingo’en kan dette tilkøbes for en 10’er stykket.

Tilmeldingsfrist; Onsdag den 07. December

Bemærk; Sidste træningsdag før vi går på juleferie er søndag den 18. december og første træningsdag i det nye år er tirsdag den 03. Januar 2023. Husk der heller ikke er nogen træning i Rundforbi Tennishal fredag den 16. December pga. juleafslutningen.

Trænerteamet ønsker Jer alle en god jul og håber selvfølgelig, I alle sammen har lyst til at være med den 16. december.

Med stor julehilsen fra hele Trænerteamet.

Thomas Nowak
Vedbæk Tennisklub