Tilmelding indendørstræning 2023/24, SENIOR

Kære medlem,

Vedbæk Tennisklub udbyder også i år Motionisttræning indendørs i Rundforbi Tennishal. Igen i år er det vores Cheftræner Thomas Nowak der vil stå for træningen.

Træningen vil være fokuseret på hvordan man udvikler sin teknik og sit spil generelt, sådan at man får større glæde ved spillet og med rimelighed kan deltage i de øvrige seniorarrangementer, som VT udbyder. Fordelingen af pladser vil ske, efter først til mølle princippet med plads til max 6 spillere pr træningslektion. Bemærk at vi som noget nyt i år – også indendørs – nu kan tilbyde træning á 1,5 time til morgentræningen (stadig fordelt på 2 baner ligesom tidligere år).

Vi udbyder træning på flg. dage indendørs;

Onsdag kl. 13.00-14.00 kører vi ”Træning i frokostpausen”

Torsdag kl. 07.00-08.30 kører vi ”Morgentræning for de morgenfriske”

Træningen følger alle onsdage samt torsdage på skoledage. Vi starter træningen op i uge 40 og slutter træningen i uge 15. Prisen på “Træning i frokostpausen” vil ligge på 2400 kr. pr. træningslektion og 3400 kr. for “Morgentræning for de morgenfriske”. I øvrigt under forudsætning af at der melder sig mindst 4 personer pr. træningslektion.

Læs mere omkring træningen og tilmeld dig til dette HER

Ligesom tidligere år, skal man tilmelde sig via linket ovenfor – og betale med det samme – via vores online bookingsystem. Under ”Vælg varegruppe” til venstre, skal I vælge ”Seniortræning indendørs” for dernæst at vælge det tidspunkt som du/I gerne vil spille.

Skulle man have nogle spørgsmål til træningen til den kommende indendørssæson så skriv til cheftraener@vedbaektennis.dk

Med venlig hilsen

Vedbæk Tennisklub

Thomas Nowak