Tilmelding Udendørstræning 2024, junior

Kære spillere & forældre,
den kommende udendørssæson starter mandag d. 29. april, så nu er det tid for ungdomsspillere, fra 5 år og opefter at tilmelde sig træning udendørs.   

Tilmeldingsfristen er fredag d. 19. januar, således at vores Cheftræner kan lave planen i uge 4.

Vi opfordrer alle forældre til at tilmelde deres børn til tennis minimum to gange om ugen da de dels vil blive bedre tennisspillere samt få et bedre tilknytningsforhold til klubben. Da vi har bedre træningsfaciliteter udendørs end indendørs har vi også nemmere ved at tilbyde flere tennistimer til jeres børn i vores udendørs sæson.
Vi anbefaler spillere fra årgang 2012, 2013, 2014 og 2015 at tilmelde sig Tennisskole. Disse årgange træner primært fra kl. 14.15 til kl. 15.00. Spillere der er fra årgang 2016 og ungreDe yngste spillere bør deltage i Forældre-barn træningen der kører fast om mandagen fra kl. 17.00 til 18.00. 

Du kan læse mere omkring hvilket træningshold du bør tilmelde dit barn HER.    

Tryk på det relevante link for at komme til de nye blanketter på hhv. Tennisskole/Forældre-barn, Ungdoms- samt Hold-/Turneringstræning.

Tilmelding Tennisskole/Forældre-barn træning HER 

Tilmelding Ungdomstræning udendørs HER 

Tilmelding Hold-/Turneringstræning udendørs HER 

Bemærk at tilmeldingen KUN er gået igennem hvis I får en bekræftelse hvor der står ” Tak for tilmeldingen” 

Husk at man har 14 dages fortrydelsesret fra den dag træningen begynder. Tilmeldingen er i øvrigt bindende for hele indendørssæsonen fra mandag den 29. april 2024 til fredag den 13. september 2024. Der er ikke træning på skoleferie- og fridage. Vi følger Vedbæk Skoles feriekalender.

Facebook: Hvis du endnu ikke har været inde og “like” os på Facebook så gør det asap, da alle nyheder omkring Vedbæk Tennisklub også bliver lagt op på klubbens Facebook side; https://www.facebook.com/vedbaektennis/ 

Mange hilsner  

Thomas Nowak & Sophie Lees

Vedbæk Tennisklub