Kom til Junior – og Senior Klubmesterskaberne i weekenden!!

Kære medlemmer,

vi håber at se en masse tennisentusiaster i klubben i denne weekend:-)

Om lørdagen skal vi have afviklet Junior Klubmesteskaberne hvor der skal afvikles ikke mindre end 40 kampe på dagen. Vi starter kl. 09.00 og planen er at vi er færdige omkring kl. 14.00. Selvom man ikke deltager så kom ned og kig på dine klubkammerater i aktion. Udover en masse spændende kampe vil der være musik på anlægget, lækker cafe, popcorn, grillpølser og meget mere:-)

Om søndagen skal vi have ikke mindre end 9 finaler til senior klubmesterskaberne. Der vil være et morgenbord fra kl. 09.00 med frisk brød, juice og kaffe til spillere & publikum. Når vi kommer hen midt på dagen vil grillen tændes og der vil blive serveret sodavand, øl og vin til grillmaden – what’s not to like:-)

Ikke alle kampe er blevet afviklet endnu, men vi kan allerede nu godt konstatere at finaledagen bliver en fantastisk dag med masser af gode kampe og godt vejr på vores skønne anlæg!

Kl. 09.30 bliver Herresingle A, Herresingle B og Damesingle A afviklet.

Kl. 11.00 bliver Damedouble A, Herresingle Veteran +60 og Herresingle Veteran +70 afviklet.

Kl. 12.30 bliver Herredouble A, Herredouble B og Herredouble Veteran 70+ afviklet.

Kan man ikke vente til at se god tennis i weekenden, så kom ned på anlægget allerede i dag kl. 17.00 hvor der bliver afviklet nogle spændende semifinaler i Damesingle A og Herresingle A. Philippa Søgaard møder Frederikke Birn, Olivia Kjær møder Alba Friis og Hans Henrik Goth møder Andreas Elm. Det bliver ikke mindre end et brag af nogle tenniskampe vi får at se.

Vel mødt – måske senere i dag – eller til årets finaledage i weekenden.

Vedbæk Tennisklub

Thomas Nowak