Vedbæk Tennisklub Åbning af udendørssæsonen 2021

Kære tennisspiller i Vedbæk Tennisklub.

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere officiel åbning af vores udendørsanlæg fredag den 30. april 2021. Altså på St. Bededag.

I lighed med sidste år bliver der desværre ikke tale om en normal åbning, af grunde som vi alle kender.

Der afholdes således ikke fælles morgenmad, ligesom den traditionsrige standerhejsnings ceremoni også er aflyst.

Anlægget åbnes for spil indenfor de rammer og begrænsninger som de relevante myndigheder har sat op for udendørs tennisspil.

Fra den 30. april skal man booke baner på sædvanlig vis. Vær opmærksom på, at muligheden for at booke baner fra denne dag  og frem er betinget af, at du som medlem har betalt dit årskontingent. Opkrævning af kontingenter er berammet til indeværende eller starten af kommende uge.

I takt med at kontingentindbetalingerne registreres vil klubbens kasserer åbne for banebooking via klubbens bookingside.

Kontingentopkrævning og -betaling finder du på din normale Tennis-betalingsside. Gå ind på din medlemsside (via ”Booking og Betaling” på vedbaektennis.dk ) og kig efter din faktura under tab-overskrift ”Klippekort/Medlemskaber”.

Man kan stadig nå at tilmelde sig et træningshold via vores hjemmeside. Træningsprogrammer udsendes ultimo april.

Husk også vores onsdags løbeklub, tilmelding til sommer camps og klubtræning samt Tennissportens Dag den 8. maj.

Har du lyst til at støtte vores klub med et sponsorat, så kontakte gerne cheftræner Thomas Nowak for yderligere informationer (cheftraener@vedbaektennis.dk).

Vore baner er fortsat under behandling, for at kunne holde hele sæsonen. Det skader banerne og undergraver vores arbejde med klargøring, hvis nogen betræder (eller spiller) på banerne, før der kommer net på (senest til officiel åbning 30. april).

Alle spørgsmål eller kommentarer kan rettes til bestyrelsesformand Lars Winther. (formand@vedbaektennis.dk)

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Vedbæk Tennisklub

Ved formand Lars Winther

vt_jubile_logo_sving